2018. november 22.

Csatlakozott a WTS Globalhoz az Egyesült Királyság egyik meghatározó adótanácsadó cége

egyesult-kiralysag

Az új olasz partnercég után most az Egyesült Királyság egyik meghatározó adótanácsadó cége lépett be a WTS Global hálózatba. Az FTI Consulting LLP csatlakozása egy újabb mérföldkő a hálózatnak, hogy szerte a világon a lehető leghatékonyabban szolgálja ki ügyfeleit.

A londoni adótanácsadó irodát öt partner vezeti, akik csapatukkal az adótanácsadás és a compliance munkák széles skáláját lefedve, nemzetközi szinten állnak ügyfeleik rendelkezésére. Az FTI Consulting LLP fő szakterületei többek között a társasági adó tanácsadás, a restructuring adótanácsadás, a tranzakciók, a compliance munkák, a transzferár-tanácsadás, az ingatlanadó, az áfa és a közvetett adók. A WTS Global már évek óta sikeresen együttműködik a céggel.

„Az Egyesült Királyság a legfontosabb központja az Egyesült Államok és más tengerentúli országok európai befektetéseinek, továbbá Európa egyik legerősebb gazdasága jelentős, az országból kifelé irányuló üzleti tevékenységgel. Az FTI Consulting csatlakozása szorosan összekapcsolódik az észak-amerikai jelenlétünk megerősítésével és az új irodák nyitásával New Yorkban és San Franciscoban, továbbá újabb mérföldkövet jelent a jövő globális adótanácsadó cégének felépítésében” – mondta el az új tag csatlakozásáról Wim Wuys, a WTS Global vezérigazgatója.

Ha cége üzleti tevékenységet folytat az Egyesült Királyság területén, kérjük, kérdéseivel forduljon bizalommal a WTS Global szakértőihöz!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.