2019. április 25.

Milyen kötelezettséggel járnak a cégek számára az esetleges adatvédelmi incidensek? – HANGANYAG

Mik azok az adatvédelmi incidensek? Milyen kötelezettségek terhelik az adatkezelőket az adatvédelmi incidensekkel összefüggésben? Mi az adatvédelmi incidensek nyilvántartása, annak milyen tartami és formai követelményei vannak? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ Szopkóné dr. Horváth Ildikó ügyvéd, a WTS Klient partnere az InfoRádió április 25-ei adásában. Az interjúból az is kiderül, hogy ha az adatkezelő nem vagy nem megfelelően vezet nyilvántartást az adatvédelmi incidensekről, vagy ha megkeresés esetén azt nem bocsátja a felügyeleti hatóság rendelkezésére, akkor közigazgatási bírsággal sújtható.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Amennyiben érdekli, hogy az Ön cégénél folytatott adatkezelési tevékenységek megfelelnek-e a GDPR követelményeinek, lépjen velünk kapcsolatba, egy adatvédelmi átvilágítás során szívesen áttekintjük jelenlegi helyzetét!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.