2020. április 27.

A legjobbak között a WTS Klient a European Tax Awards 2020 versenyen

Idén online jelentik be, hogy kik kapják a díjakat

Akárcsak az elmúlt három évben, idén is Magyarország öt legjobb adótanácsadó cége és öt legjobb transzferár-tanácsadó cége közé jutott a WTS Klient Európa legrangosabb adószakmai versenyén. A European Tax Awards 2020 díjazottjait idén, május 21-én a koronavírus-járvány miatt online jelentik be. 

2005 óta évente mérettethetik meg magukat az európai adótanácsadó cégek a legismertebb nemzetközi adószaklap, az International Tax Review (ITR) versenyén.

Két címre is esélyes a WTS Klient

Április 23-án az ITR honlapján közzétette az elmúlt év legeredményesebb és szakmailag leginkább kiváló munkát végző európai adótanácsadó cégeinek listáját, többek között országokra és szakterületekre bontva. A shortlisten két helyen, az év magyar adótanácsadó cége (Hungary Tax Firm of the Year) és az év magyar transzferár-tanácsadó cége (Hungary Transfer Pricing Firm of the Year) kategóriában is az öt legjobb között szerepel a WTS Klient.

A WTS Global tagjai a European Tax Awards 2020 döntőjében

A WTS Global, amely az elmúlt években sorozatosan vihette haza az év legjobb közvetett adó tanácsadó cége címet, és amelynek kizárólagos magyar képviselője és közép-kelet-európai központja a WTS Klient, a European Tax Awards 2020 öt kategóriájában is bekerült a legjobbak közé: CEE Tax Firm of the Year, Tax Compliance and Reporting Firm of the Year, Indirect Tax Firm of the Year, Tax Litigation and Disputes Firm of the Year, Transfer Pricing Firm of the Year.

A European Tax Awards 2020 versenyen a WTS Global európai partnercégei közül az osztrák ICON, a WTS Németország, a balti államokban működő Sorainen és az ukrán WTS Tax Legal Consulting két-két kategóriában, a holland Atlas Tax Lawyers, a svéd Svalner, az angliai FTI Consulting pedig egy-egy kategóriában lett shortlistes.

Online díjátadó

A résztvevőket a zsűri három fő szempont – méret, innováció és komplexitás – alapján értékeli és rangsorolja országonként és tevékenységi területenként. Az ezen szempontok szerint kiválasztott végső győztesek neve május 21-én derül ki. Az idei, 16. alkalommal megrendezett European Tax Awards 2020 ünnepélyes díjátadó gálája a koronavírus-járvány miatt azonban elmarad, a díjazottakat online jelenti be a szervező ITR.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.