2022. november 15.

JVSZ Economy Brunch: adózási és jogi aktualitások

Budapest, 2022. december 8.

2023 legfontosabb adózási és jogi témáiba nyújt betekintést a Joint Venture Szövetség Economy Brunch rendezvénysorozatának következő eseménye. Az Átlátható Pénz-, Adóügyek Szakmai Fórum szervezésében megvalósuló félnapos szakmai rendezvény kiemelt fókusztémái az extraprofit adók, a transzferárazás, a fenntartható pénzügyi gazdálkodás és a globális minimumadó lesznek, de szóba kerülnek a legfrissebb jogi és adótörvényváltozások is.

A panelbeszélgetésekben a kereskedelemből, a pénzügyi, illetve az energiaszektorból, a médiából és a gyártásból érkező hazai nagyvállalatok képviselői mutatják be véleményüket és tapasztalataikat, előadóként pedig a kormányzati oldal is képviselteti magát a rendezvényen: Csabai Róbert, a Pénzügyminisztérium Nemzetközi Adózási és Szokásos Piaci Ármegállapítási Főosztályának vezetője a globális minimumadóról beszél majd.

A vendégelőadók naprakész gondolatokkal, előremutató meglátásokkal és kézzelfogható javaslatokkal készülnek a tudásmegosztásra és a tapasztalatcserére, a rendezvény mindezek mellett pedig lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre is.

A decemberi JVSZ Economy Brunch második kerekasztal-beszélgetését Gyányi Tamás, a WTS Klient senior partnere moderálja.

Időpont: 2022. december 8. csütörtök, 8:30-12:30

Helyszín: Hotel Vision Budapest, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 24.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.