Díjaink

 

Megbízható Munkaadó 2018-2019

Humánerőforrás-gazdálkodási gyakorlata alapján a „Megbízható Munkaadó 2018-2019” címet adományozta a WTS Klientnek a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A minősítést a zsűri olyan vállalatoknak ítéli oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

 

European Tax Awards 2017

A 2017-es és a 2018-as évben is a legjobb európai adótanácsadó cég lett közvetett adó kategóriában a WTS Global az International Tax Review adószaklap European Tax Awards versenyén. A versenyben volumenét tekintve a közvetett adók kategóriája a legjelentősebb adónem.

Colibri Internship Awards 2016

Az üzleti tanácsadó cégek közül a legjobb helyet, vagyis a „legvonzóbb munkahely a pályakezdőknél” címet szerezte meg a WTS Klient a Colibri Internship Awardson.

 

TOP Munkaadó 2017

Kiemelkedő munkahelyi kultúrájáért TOP JOB 2017-díjat kapott a WTS Global központja, a WTS Németország, ami azt bizonyítja, hogy az ország legjobb munkaadói közé tartozik.

 

Magyar Termék Nagydíj 2014

A rangos díjat a WTS Klient a határokon átívelő számviteli és adózási tanácsadás területén nyújtott teljesítményéért kapta. Ez a szolgáltatás különleges szaktudásra, a nemzetközi és a magyar számviteli és adózási előírások pontos ismeretére épül, a magyar jogszabályi előírásokat ötvözi a határokon átívelő, egész cégcsoportok érdekeit szem előtt tartó gondolkodásmóddal.