Ösztöndíjprogram

ösztöndíjprogram

WTS Klient – BGE Ösztöndíjprogram

LEGYÉL TE A KIVÁLASZTOTT!

A WTS Klient és a BGE a 2018/2019-es tanévben újra meghirdeti közös ösztöndíjprogramját a másodéves hallgatók számára. A program hatalmas sikeréről sokat elárul az a tény, hogy 2016-os indulása óta a programba bekapcsolódott diákok 75%-a teljes vagy részmunkaidőben dolgozik nálunk.

Mit kell tenned, hogy bekerülj a programunkba?

  • Küldj egy e-mailt HR-munkatársunknak, és jelentkezz most!
  • Vegyél részt a cégebmutató nyílt napunkon! Itt evés, ivás és játékos vetélkedők mellett lehetőséged lesz megismerkedni a kollégákkal akikkel a jövőben együtt dolgozhatsz. Itt tudsz megismerkedni a vezetőkkel is, egy rövid személyes beszélgetés keretében.
  • A legjobban teljesítő 10 hallgató részt vehet az ösztöndíjprogramunkban.

Mit nyújt számodra az ösztöndíjprogram?

  • Az ösztöndíjprogramra kiválasztott 10 hallgató számára a 2. év végén nyári gyakorlatra 1 hónapos szakmai helyet biztosítunk.
  • A piacon egyedülálló módon az egy hónapos szakmai gyakorlat alatt a kiválasztottakat nettó 149 000 forint díjazással segítjük, hogy zavartalanul koncentrálhassanak a munkára.

CÉGBEMUTATÓ NYÍLT NAP:

2019. április 24. szerda 17:00 órától

Mit nyújtunk még?

A 3. év után a kötelező szakmai gyakorlatot is nálunk töltheted a gyakornoki programunk keretében. A 3. évben – ha belefér az idődbe – részmunkaidőben is foglalkoztatunk, később a végzés után hosszútávon is a csapatunk tagjává válhatsz. Bekapcsolódhatsz egy nemzetközi környezetben működő cég életébe és aktív résztvevője lehetsz csapatépítő programjainknak is!

Kattints ide, ha gyakornokként szeretnél dolgozni!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.