Ösztöndíjprogram

ösztöndíjprogram

WTS Klient – BGE Ösztöndíjprogram

LEGYÉL TE A KIVÁLASZTOTT!

A WTS Klient és a BGE a 2018/2019-es tanévben újra meghirdeti közös ösztöndíjprogramját a másodéves hallgatók számára. A program hatalmas sikeréről sokat elárul az a tény, hogy 2016-os indulása óta a programba bekapcsolódott diákok 75%-a teljes vagy részmunkaidőben dolgozik nálunk.

Mit kell tenned, hogy bekerülj a programunkba?

  • Küldj egy e-mailt HR-munkatársunknak, és jelentkezz most!
  • Vegyél részt a cégebmutató nyílt napunkon! Itt evés, ivás és játékos vetélkedők mellett lehetőséged lesz megismerkedni a kollégákkal akikkel a jövőben együtt dolgozhatsz. Itt tudsz megismerkedni a vezetőkkel is, egy rövid személyes beszélgetés keretében.
  • A legjobban teljesítő 10 hallgató részt vehet az ösztöndíjprogramunkban.

Mit nyújt számodra az ösztöndíjprogram?

  • Az ösztöndíjprogramra kiválasztott 10 hallgató számára a 2. év végén nyári gyakorlatra 1 hónapos szakmai helyet biztosítunk.
  • A piacon egyedülálló módon az egy hónapos szakmai gyakorlat alatt a kiválasztottakat nettó 149 000 forint díjazással segítjük, hogy zavartalanul koncentrálhassanak a munkára.

CÉGBEMUTATÓ NYÍLT NAP:

2019. április 24. szerda 17:00 órától

Mit nyújtunk még?

A 3. év után a kötelező szakmai gyakorlatot is nálunk töltheted a gyakornoki programunk keretében. A 3. évben – ha belefér az idődbe – részmunkaidőben is foglalkoztatunk, később a végzés után hosszútávon is a csapatunk tagjává válhatsz. Bekapcsolódhatsz egy nemzetközi környezetben működő cég életébe és aktív résztvevője lehetsz csapatépítő programjainknak is!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.