Villámkarrier program

villámkarrier program

LEGYÉL TE IS A CSAPATUNK TAGJA!

A WTS Klient és a BGE az idei tanévben ismét közös programot indít a felsőoktatási szakképzésben résztvevő (FOSZK) hallgatók számára. Programunknak a „Villámkarrier” fantázianevet adtuk. Februárban még „csak” diák, nyárra elkötelezett munkatárs!

Mit kell tenned, hogy bekerülj a programunkba?

  • Küldd el jelentkezésedet e-mailen HR-munkatársunknak!
  • A beérkezett jelentkezésekből villámgyorsan kiválasztunk 10 hallgatót.
  • A kiválasztottak részt vehetnek az április 24-én, 17:  órától tartandó cégbemutató nyílt napunkon, ahol lehetőségük lesz személyes beszélgetésre is a cégvezetőkkel.

Mit nyújt számodra a Villámkarrier program?

  • A Villámkarrier programra kiválasztott hallgatók a hagyományos önéletrajz beküldős és állásinterjús köröket kihagyva máris bejöhetnek hozzánk egy kötetlen beszélgetésre, amelyről akár már egy konkrét állásajánlattal térhetnek haza, és szinte rögtön csapatunk teljes jogú tagjává válhatnak.
    Bekapcsolódhatnak egy nemzetközi környezetben működő cég életébe és aktív résztvevői lehetnek csapatépítő programjainknak is!

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.