2019. október 21.

Ismét kiváló minősítést kapott a WTS Klient a World Tax 2020 és World TP 2020 kiadványokban

Egymás után másodszorra, ismét a „Tier 2” kategóriába került, vagyis kiváló minősítést kapott az Euromoney Institutional Investor PLC és az International Tax Review (ITR) szaklap közös rangsoraiban, a World Tax 2020 és a World TP 2020 kiadványokban a WTS Klient. 

A World Tax 2020 ezúttal több mint 2 200 adótanácsadó céget és szakembert rangsorol a világ minden tájáról, és több mint 550 céget mutat be részletesen.  A rangsor szerkesztői több mint 10 000 ügyfelet és 2 700 adószakembert kérdeztek meg, hogy kiderítsék, melyek jelenleg az egyes országok legjobb és leghatékonyabb adótanácsadó cégei.

A transzferár-tanácsadó cégeket bemutató World TP kiadvány legfrissebb száma több mint 800 céget rangsorol és több mint 150 vállalkozást mutat be részletesen.

A World Tax 2020 rangsor a cégeken kívül a legjobb adótanácsadó szakembereket is értékeli: a WTS Klient adótanácsadó partnere, Gyányi Tamás ismét a „Highly Regarded” minősítést kapta. A szakember másodszor szerepelt az International Tax Review Indirect Tax Leaders című kiadványában is elismerő helyen, a közvetett adók vezető szakértői között.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.