2022. augusztus 10.

EMEA Tax Awards 2022: három díjra esélyes a WTS Klient

Négy magyarországi kategóriából háromban is döntőbe kerültünk

EMEA Tax Awards 2022

Magyarország legjobb adótanácsadó cége, Magyarország legjobb közvetett adó tanácsadó cége és Magyarország legjobb transzferár tanácsadó cége is lehet akár idén a WTS Klient az EMEA Tax Awards 2022 shortlistjei alapján.

18. alkalommal hirdette meg a legismertebb adószaklap, az International Tax Review (ITR) a legjobb adótanácsadó cégek, csapatok és szakemberek versenyét, többek között transzferár-tanácsadás, adójog, valamint a közvetett adó kategóriában az európai, afrikai és közel-keleti régió 34 országában. Az EMEA Tax Awards 2022 (Europe, Middle East and Africa Tax Awards) zsűrije az adótechnológia, az innováció, a compliance és a jelentések, valamint a sokszínűség, méltányosság és befogadás terén elért eredményeket is értékelte.

Az EMEA Tax Awards 2022 versenyen a WTS Klient a négy hazai kategóriából hárombanaz év magyar adótanácsadó cége (Hungary Tax Firm of the Year), az év magyar közvetett adó tanácsadó cége (Hungary Indirect Tax Firm of the Year) és az év magyar transzferár-tanácsadó cége (Hungary Transfer Pricing Firm of the Year) – is döntőbe, vagyis az öt legjobb közé jutott.

A több mint 100 országban működő WTS Global tagcégei összesen 16 helyet szereztek a shortlisten. A WTS Klient mellett a Balti-államokban működő Sorainen és az olasz Studio Biscozzi Nobili Piazza egy-egy, a svéd Svalner Skatt & Transaktion kettő, a portugál VdA, a holland Atlas Tax Lawyers és a német WTS Németország három-három kategóriában jutott döntőbe. Az országdíjakon túl a WTS Németország az egész régió legjobb adótechnológiai szolgáltatója (Tax Technology Provider of the Year) címre is esélyes, négy versenytársával küzd meg a döntőben ezért a díjért.

„Rendkívüli öröm számunkra, hogy idén majdnem minden magyarországi kategóriában az EMEA Tax Awards döntőjébe jutottunk, és arra is büszkék vagyunk, hogy hálózatunk alapítóját és központját, a WTS Németországot Európa egyik legjobb adótechnológiai cégének tartja a zsűri. Ez azt mutatja, hogy az irány, amely felé elindultunk a WTS-nél, az új adóspecifikus IT-megoldások kifejlesztése és hatékony alkalmazása, a digitális fejlődés, valóban a helyes irány” – mondta el az EMEA Tax Awards 2022 verseny eddigi eredményei kapcsán Gyányi Tamás, a WTS Klient senior partnere.

Az EMEA Tax Awards 2022 végső díjazottjainak nevét szeptember 15-én hirdetik ki a Hilton London Bankside-ban rendezett díjátadó gálán.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.