2014. február 6.

Új partnerek a WTS Klient csoportnál

A tanácsadó cég két igazgatójának partnerré való kinevezésével biztosítja a további növekedés személyi feltételeit

Potássy Andrea könyvelési igazgató és Gyányi Tamás adóigazgató partnerré való kinevezésével a WTS Klient csoport a két üzletág elmúlt években tapasztalt dinamikus fejlődését kívánja a következő években is biztosítani.

Potássy Andrea a tanácsadó cég hagyományos üzletágát, a könyvelési szolgáltatásokat már több éve vezeti. Irányítása alatt vált a cégcsoport a magyar könyvelői piac meghatározó képviselőjévé. Gyányi Tamás nevéhez fűződik az adótanácsadási üzletág teljes felépítése. Az elmúlt két üzleti év évi 20 százalékos mértékű növekedése ebben a szegmensben is komoly piaci szereplővé tette a WTS Klient csoportot.

Potássy Andrea az európai piac meghatározó barkácsáruház-lánca, az OBI magyarországi egységénél kezdte szakmai karrierjét. A közgazdász-adótanácsadó szakember 2001-ben került a WTS Klient alkalmazásába. Az elmúlt több mint tíz évben számos nemzetközi vállalat magyar egységének adminisztrációját irányította. Szakmai munkája eredményeként az ügyfelek a vezetői számvitel teljes eszköztárát használhatják üzleti döntéseik meghozatalában. Andrea magyar, német és angol nyelven is tárgyalóképes szinten beszél, és több mint húsz szakképzett munkatárs irányítását látja el.

Gyányi Tamás az egyik nemzetközi tanácsadó hálózat budapesti irodájában kezdett dolgozni. A WTS Klient cégcsoporthoz 2004-ben került. A cég adótanácsadói üzletágának első alkalmazottjaként a kezdetektől nagy elánnal vetette bele magát a szakmai munkába. Az adótanácsadó és nemzetközi adószakértő szakember otthonosan mozog mind a hazai, mind a nemzetközi adózás szinte valamennyi területén. Nemzetközi és magyar ügyfelei az anyanyelve mellett angol és német nyelven is naprakész tanácsokat kaphatnak tőle szakmai kérdésekben. Tamás a ma már húsz főt számláló adótanácsadási üzletág elsőszámú szakmai vezetője.

„Nagy öröm számunkra, hogy két megbecsült kollégánkat beválaszthattuk a cégcsoport tulajdonosi körébe. Biztosak vagyunk benne, hogy tevékenységükkel további lendületet adnak a WTS Klient csoport fejlődésének.” – jelentette ki Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere.

A sajtóközlemény PDF-formátumban az alábbi linken tölthető le:
WTS Klient Sajtóközlemény 2014.02.06. – Új partnerek a WTS Klient csoportnál (PDF)

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.