Kiadványaink

Napjaink rohanó világában, a jelenlegi törvénykezési tempó mellett elkerülhetetlen, hogy a változásokról naprakészen értesítsük ügyfeleinket. Ennek érdekében hetente jelentetünk meg cikkeket hazai és közép-kelet-európai régiós törvényi rendelkezésekről és a mindig aktuális témákról. A cikkeket WTS Klient News címen 2019 nyarától kétheti hírlevélben juttatjuk el olvasóinkhoz, hazai vonatkozású anyagainkat pedig WTS Klient Newsletter címen – ugyancsak 2019 nyarától – kéthavonta egyszer pdf-formátumban is megjelentetjük.

Negyedévente megjelenő szakmai kiadványunk, az Adóhíd több mint 15 éves múltra tekint vissza. 2018-tól a kiadvány megújult mind tartalmában, mind formátumában, annak érdekében, hogy nagyobb hangsúlyt helyezzünk a közép-kelet-európai adózási problémákra. Az Adóhíd ezentúl egyben a WTS regionális hírlevele is, WTS CEE Tax Bridge címen angol nyelven jelenik meg, és a régió WTS-szakértői minden negyedévben egy adott adózási problémát vizsgálnak meg benne a különböző országok szemszögéből.

A WTS Klient szakértői minden héten csütörtök este beszámolnak az InfoRádió Vállalatok és Piacok című műsorában a legaktuálisabb jogszabályi változásokról, illetve a folyamatosan napirenden levő adózási és számviteli kérdésekről. Weboldalunkon, az InfoRádió – WTS Klient hanganyagok rovatban újrahallgathatja ezeket a beszélgetéseket. A  WTS Klient percek néven futó videós rovatunkban szakértőink pedig egyperces kisfilmekben segítenek egy-egy téma megértésében.

A WTS Global magyarországi tagjaként fontos feladatunknak tartjuk azt is, hogy a magyar üzleti élet legfontosabb feltételeiről és a befektetési lehetőségekről információkkal lássuk el a külföldi érdeklődőket. Angol nyelven évente megjelenő kiadványunk, a Tax and Investment Facts az ország iránt érdeklődő külföldi befektetőknek nyújt átfogó képet az ország alapvető gazdasági jellemzőiről, valamint bemutatja a legfontosabb számviteli és adóügyi előírásokat. A Tax Fact Booklet 2016-ban váltotta a korábban Doing Business in Hungary címen megjelenő éves összefoglalónkat. A megújulás részeként Magyarország adóügyi és befektetési feltételei könnyen összevethetővé váltak más országok lehetőségeivel, a kiadvány ugyanis a WTS Global más partnerországaiban – többek között a közép-kelet-európai régió többi országában – azonos mintára készül el.

Newsflash néven kiadott gyorshíreinkben az aktuális számviteli és adózási kérdésekről, friss jogszabály-változásokról mindig naprakészen tájékoztatjuk partnereinket és az érdeklődőket.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.