Bérszámfejtés

A bérszámfejtés a pénzügyi és gazdasági szolgáltatások egyik legnagyobb körültekintést igénylő területe. Bár látszólag egyszerűnek tűnik a munkavállalók bruttó béréből kiindulva a nettó bér meghatározása, mégis számtalan tényező (kiküldetés, prémium, túlóra, járulékfizetési korlát stb.) befolyásolja a számítást.

Ugyanakkor egy esetleges tévedés a legérzékenyebb pontot, a munkatársak nettó munkabérét érintheti. A WTS Klient ezért a legelismertebb hazai bérszámfejtési szoftver segítségével és a munkafolyamatok többszörös ellenőrzésével törekszik a hibátlan munkavégzésre ezen a területen is.

Bérszámfejtés keretében szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:
  • havi bérszámfejtés az ügyfeleink munkatársai részére
  • havi bérösszesítő lapok és egyéb statisztikák elkészítése
  • nettó fizetések és járulékok banki átutalása
  • az adókról és járulékokról szóló havi bevallások elkészítése és elektronikus benyújtása
  • az éves statisztikák elkészítése

A bérszámfejtés szolgáltatás sem nélkülözheti többi részlegünk támogatását. Bérszámfejtőink az ügyfelek pontos kiszolgálása érdekében folyamatosan konzultálnak jogász kollégáinkkal munkajogi kérdésekben, illetve adócsoportunkkal a személyi jövedelemadót, a társadalombiztosítási és egyéb járulékokat érintően.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.