Rólunk

Komplex gazdasági tanácsadással hozzuk közelebb egymáshoz a nemzetközi és a magyar vállalatokat. Szakértelmünkkel egyenlítjük ki az eltérő gondolkodásból fakadó különbségeket. Minőségi szolgáltatással tesszük érthetővé és elérhetővé az üzleti döntésekhez nélkülözhetetlen adatokat és információkat. Megbízható és jövőbe mutató tanácsokat adunk. Cégcsoportunk, a Klient 1998-ban alakult. A hazai piacon szerzett több éves tapasztalattal biztos partnerként állunk ügyfeleink mögött. Nincs számunkra nagyobb szakmai elismerés annál, ha egy ügyfelünk ajánlja szolgáltatásunkat egy másik cégnek. Így váltunk az évek során számos nemzeti és nemzetközi nagyvállalat hazai tanácsadójává.

Cégfilozófia

People you can rely on.  Akikben bízhatunk.

Ügyfeleink megbízható partnerei kívánunk lenni, ahol munkatársaink bátran támaszkodhatnak kollégáik szakmaiságára és támogatására. Cégfilozófiánk legfőbb megvalósítóinak cégünk munkatársait tekintjük, akik a magyar jogszabályok pontos ismeretét ötvözik határokon átívelő, egész cégcsoportok érdekeit szem előtt tartó gondolkodásmóddal. Folyamatos szakmai és nyelvi képzésük a biztosíték arra, hogy ügyfeleink mindig a legaktuálisabb, legszakszerűbb és legérthetőbb választ kapják kérdéseikre.

Kattintson a képre, és töltse le friss cégbemutató brosúránkat!

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.