2021. december 17.

Szerethető Munkahelyek 2021 díjat nyert a WTS Klient

A DreamJo.bs idei versenyén 1600 cég közül kerültünk a top 200-ba

Szerethető Munkahelyek 2021

1600 cég közül, 68 ezer szavazat alapján került be a WTS Klient a DreamJo.bs által meghirdetett Szerethető Munkahelyek 2021 verseny 200 díjazottja közé. A díjjal a szervezők azokat a munkahelyeket ismerik el, akiket a szavazásban részt vevő munkavállalók és munkakeresők a legvonzóbbnak tartanak. 

Ötödik éve hirdette meg idén a DreamJo.bs azt a versenyét, amellyel elsősorban az álláskeresőknek kíván támpontot adni a legmegfelelőbb munkahely kiválasztásához. A Szerethető Munkahelyek 2021 díjra ingyenes profillal regisztrálhattak a cégek, a szavazók pedig a dreamjo.bs/hu oldalon szavazhattak a legvonzóbb munkahelyekre. A versenyen a tavalyi 1100-nál 500-zal több munkahely mérettette meg magát, ráadásul nemcsak magyar, de romániai vállalatok is indultak. A szavazók száma is 20%-kal, 68 ezerre emelkedett. A szavazatok alapján a Szerethető Munkahelyek 2021 díjat 15 romániai cég, 35 hazai nagyvállalat és 150 magyar KKV – köztük a WTS Klient – nyerte el.

„Miközben kiemelt figyelmet fordítunk a jó kollégák megtartására, a növekedéshez folyamatosan várjuk a motivált, jól képzett új munkatársakat is. A Szerethető Munkahelyek 2021 díj egyrészt nagy elismerése az erre tett erőfeszítéseinknek, másrészt pedig remek lehetőség arra, hogy az álláskeresők a valódi értékeinket és a nálunk uralkodó hangulatot megismerjék” – mondta el a díj kapcsán Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere.

A WTS Klient igyekszik biztosítani a munkavállalói számára, hogy hosszú távon a cégnél maradhassanak. A cég HR-politikájáról, munkáltatói értékeiről és a munkavállalóknak biztosított lehetőségekről tájékozódhat Karrier oldalunkon, és HR-munkatársunk is készséggel áll rendelkezésére!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.