Adótanácsadás

Az adózás törvényi szabályozása egyre összetettebb és sokrétűbb. A globalizáció és az állandóan módosuló törvények óriási kihívások elé állítják az adózókat. Ennek következtében a szakszerű adótanácsadás egyre nélkülözhetetlenebb.

A WTS Klient egyik fő tevékenysége az adótanácsadás. Csapatunk a legjobb szakértőkből áll össze, akik nemzetközi tanácsadó cégeknél, nagy ipari konszerneknél, illetve az állami pénzügyi szektor képviseletében szerezték sokéves tapasztalatukat. Ebből eredően munkánk rendkívül gyakorlatorientált. Ez biztosítja, hogy magas minőségi elvárásoknak is megfelelő, ugyanakkor személyre szabott adózási tanácsokkal segítsük ügyfeleinket.

Az adótanácsadás területén különösen hasznos a WTS Global által biztosított nemzetközi háttér. Míg egyéb tanácsadási területeken általában a magyar jogszabályok határozzák meg elsősorban, mi a teendő, addig egy adókérdés eldöntéséhez gyakran az ügyfél nemzetközi szervezetének teljes ismeretére és a határokon átívelő komplex megoldás megtalálására van szükség.

Adótanácsadó részlegünk többek között az alábbi szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinknek:
  • adótervezés a nemzetközi és a magyar előírások figyelembevételével
  • az ügyfelek képviselete az adóhatósággal szemben
  • állásfoglalások kidolgozása bonyolultabb adózási kérdésekben
  • adóbevallások készítése és ellenőrzése valamennyi adónemben

Munkatársaink folyamatos szakmai képzése a biztosíték arra, hogy ügyfeleink mindig a legaktuálisabb, legszakszerűbb és legérthetőbb válaszokat kapják kérdéseikre.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.