2021. február 10.

Csatlakozott a WTS Globalhoz a francia Fidal

Franciaország legnagyobb üzleti jogi ügyvédi irodája 2021 januárjától a hálózat tagja

2021 januárjában a francia ügyvédi iroda, a Fidal csatlakozott legújabb tagként a WTS Globalhoz, a világ egyik vezető adótanácsadó hálózatához.

A 1922-ben, eredetileg adótanácsadó cégként alapított Fidal ma Franciaország legnagyobb olyan ügyvédi irodája, amelynek egyik fő profilja az adójog. A párizsi székhelyű cég több mint 1300 ügyvédet és tanácsadót foglalkoztat az ország több mint 90 városában, és a francia székhelyű vállalatok megbízható tanácsadójaként ismerik el minden szektorban.

A Fidal az üzleti jog minden területén nyújt támogatást ügyfeleinek, és teljes körű adótanácsadási és compliance szolgáltatást kínál többek között a nemzetközi társasági adózás, a transzferárak, a közvetett adók, a helyi adók, a kutatás-fejlesztéshez kapcsolódó adókedvezmények, a digitális adózás, az expatok adózása, illetve az adóügyi perek területén.

„Örömmel üdvözöljük a Fidalt a WTS Global tagjai között. Csatlakozása mérföldkő és egy új korszak kezdete hálózatunk számára. Mivel Franciaország a világ tizedik és Európa második legnagyobb gazdasága, a Fidal csatlakozása kétségtelenül nagy lendületet ad üzleti tevékenységünk számára, legyen az Európában, Amerikában, Afrikában vagy Ázsiában” – nyilatkozta Wim Wuyts, a WTS Global vezérigazgatója a hálózat új tagjáról.

A csatlakozással a Fidal lett a WTS Global legnagyobb tagvállalata a WTS Németország mellett.

Ha további kérdései lennének a Fidal csatlakozásával kapcsolatban, forduljon bizalommal a WTS Global szakértőihez! Konkrét érdeklődés esetén örömmel mutatják be Önnek közvetlenül az új tagvállalatot, és kötik Önt össze a megfelelő partnerekkel.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.