2020. június 8.

Ismét Megbízható Munkaadó lett a WTS Klient

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara másodszor adta az elismerő címet a cégnek

A Megbízható Munkaadó 2018-2019 cím után idén a Megbízható Munkaadó 2020-2021 címet is elnyerte a WTS Klient a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarától. A minősítést erre a két évre a kamara mintegy 900 tagja közül 18 kapta meg. 

A Magyarországon 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzet miatt idén a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara online taggyűlésén jelentették be a Megbízható Munkaadó címet elnyerő vállalatok nevét. A listára azok a cégek kerülhetnek, amelyek a zsűri szerint példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről, vagyis amelyek teljesítik a munkavállalóknak biztosított munka- és szociális körülményekre vonatkozó, egy szakmai bíráló bizottság által kidolgozott feltételrendszert.

A címre pályázóknak hét területre vonatkozóan – javadalmazás, szociális-jóléti juttatások, egészség és munkakörülmények, képzés és továbbképzés, valamint fejlődési lehetőségek – kell részletesen bemutatniuk a vállalati gyakorlatukat és az ennek alapjául szolgáló irányelveket. Steványik Tamás, a zsűri szóvivője, az ELMŰ-Émász Nyrt. HR-igazgatója a taggyűlésen kiemelte, hogy a cím odaítélése folyamatos törődést igényel a vállalatok részéről, hiszen a kitüntetés mindig csak két évre szól, ezt követően újra bizonyítani kell. Az idei kitüntetettek közül is többen voltak – köztük a WTS Klient is –, akik már második alkalommal pályáztak sikeresen.

A Megbízható Munkaadó címre 2017 óta, folyamatosan pályázhatnak a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara magyarországi székhelyű tagvállalatai.

A WTS Klient igyekszik biztosítani a munkavállalói számára, hogy hosszú távon a cégnél maradhassanak. A cég HR-politikájáról, munkáltatói értékeiről és a munkavállalóknak biztosított lehetőségekről tájékozódhat Karrier oldalunkon, és HR-munkatársunk is készséggel áll rendelkezésére!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.