2018. május 31.

Megbízható Munkaadó címet kapott a WTS Klient

Humánerőforrás-gazdálkodási gyakorlata alapján a „Megbízható Munkaadó 2018-2019” címet adományozta a WTS Klientnek a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A minősítést a zsűri olyan vállalatoknak ítéli oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

2018. május 29-én, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara taggyűlésén vette át a WTS Klient Kft-nek ítélt „Megbízható Munkaadó 2018-2019” címet Lambert Zoltán, a cég ügyvezető partnere Volkmar Wenzeltől, a Németországi Szövetségi Köztársaság nagykövetétől. A pályázatot először tavaly hirdette meg a kamara, hogy ezzel a minősítéssel is segítse a vállalatokat a szakember-utánpótlás hosszútávú biztosításában.

A „Megbízható Munkaadó” címre folyamatosan pályázhatnak olyan magyarországi székhelyű vállalatok és szervezetek, amelyek a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara tagjai. Az öttagú, személyzeti szakemberekből és a kamara képviselőjéből álló zsűri hét szempont – a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, valamint a fejlődési lehetőségek – alapján értékeli a címre pályázó cégeket.

Volkmar Wenzel német nagykövet és Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere

„Büszkék vagyunk a WTS Klient minden egyes munkatársára, akik lelkes munkájukkal elősegítették, hogy ebben a megtisztelő kitüntetésben részesülhessünk. Megbízható munkaadója ugyanis csak megbízható munkatársaknak lehet” – mondta a díjátadón Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere.

A WTS Klient igyekszik biztosítani a munkavállalói számára, hogy hosszú távon a cégnél maradhassanak. A cég HR-politikájáról, munkáltatói értékeiről és a munkavállalóknak biztosított lehetőségekről tájékozódhat Karrier oldalunkon, és HR-munkatársunk is készséggel áll rendelkezésére!

Czakó Melinda
Tel: +36 1 887 3709
melinda.czako@wtsklient.hu

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.