2023. szeptember 7.

Újabb WTS Klient szakértők az ITR rangsor élén

A korábbi minősítések megtartása mellett két új adótanácsadónk került a legjobbak közé

ITR rangsor

Az ITR rangsor élére került Cseri Zoltán és László Tamás, a WTS Klient két senior managere, akik „Rising star” minősítést nyertek el közvetett adó kategóriában a World Tax Leaders 2024 listában. Gyányi Tamás senior partner a korábbi évekhez hasonlóan ismét a legjobbnak számító „Highly regarded” címet kapta. Az adó- és a transzferár-tanácsadó cégeket rangsoroló összeállításban a Szadai András üzletágvezető partner által vezetett WTS Klient megtartotta a kiváló minősítést. 

A világ minden földrészéről, több, mint 140 országból, 4 700-nál is több céget és 5 000 adózási szakembert rangsorolt idén a világ legelismertebb adószakmai lapja, az International Tax Review (ITR) a World Tax 2024 listában.

WTS Klient: Ismét a Tier 2-ben 

Az ITR rangsor szerkesztői idén a korábbi évek számait magasan felülmúlva több mint 25 000 ügyfelet és 4 800 adószakembert kérdeztek meg, hogy összeállítsák a legjobb és leghatékonyabb adótanácsadókat tartalmazó listákat. A WTS Klient idén is a Tier 2-ben, vagyis a kiváló cégek között szerepel, adótanácsadás és transzferár-tanácsadás kategóriában egyaránt.

Az ITR rangsor szakembereket bemutató összeállításában Gyányi Tamás, a WTS Klient senior partnere az előző évekhez hasonlóan „Highly regarded” minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy Magyarország nyolc legkiválóbb közvetett adó tanácsadójának egyike lett. Cseri Zoltán senior manager és László Tamás senior manager idén első ízben került be a World Tax Leaders közé, ők szintén közvetett adó kategóriában érdemelték ki a „Rising star” címet, a magyar adótanácsadók közül egyedül.

A legjobbak között a WTS Klient adótanácsadói 

Gyányi Tamás a Big4-nál töltött évek után 2004-ben csatlakozott a Klienthez, a nevéhez köthető a cég adótanácsadó részlegének létrehozása, ami azóta a WTS Klient egyik legerősebb bástyája lett. 2014-ben a cég adópartnerének, majd 2022 márciusában az adótanácsadási és a bérszámfejtési üzletág senior partnerének választották.

Cseri Zoltán a WTS Klientnél kezdte szakmai pályafutását gyakornokként. Adótanácsadó, okleveles áfaszakértő, továbbá környezetvédelmi termékdíj ügyintéző, így a fő szakterületei közé tartozik az áfa-, transzferár- és expatok adózásával kapcsolatos tanácsadás mellett a környezetvédelmi termékdíj, illetve EPR-tanácsadás is.

László Tamás közgazdász, adótanácsadó és okleveles általános forgalmi adó szakértő. Elsősorban nemzetközi cégek áfa-ügyeivel, adóképviseletével foglalkozik, adó- és transzferár-tanácsadás, áfaregisztráció, adóellenőrzés, adótervezés és átvilágítás során számíthatnak rá az ügyfelek, de kiváló szakértője az adózással kapcsolatos IT-megoldásoknak is.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.