2022. szeptember 9.

ITR World Tax Leaders 2022: a WTS Klient senior partnere a legjobbak között

Gyányi Tamás idén is a világ vezető adótanácsadói közé jutott

Idén készítette el 11. alkalommal Európa piacvezető adószakmai lapja, az International Tax Review (ITR) a világ vezető adótanácsadóit felvonultató listáját. A lista készítői az ügyfelek véleménye, a szakmai visszajelzések és a bizonyítható szakmai eredmények alapján állították össze az ITR World Tax Leaders 2022 rangsort, régiók és országok szerint.

Az ITR World Tax Leaders 2022 rangsor „Highly regarded” adószakértői közé azok kerülhetnek, akiket az adótanácsadó szakma és a tágabb piac elismer, és akik jelentős szakmai eredményeket képesek felmutatni. Gyányi Tamás, a WTS Klient senior partnere idén immár hatodszorra nyerte el ezt az elismerő címet.

Gyányi Tamás a Big4-nál töltött évek után 2004-ben csatlakozott a Klienthez, a nevéhez köthető a cég adótanácsadó részlegének létrehozása, ami azóta a WTS Klient egyik legerősebb bástyája lett. 2014-ben a cég adópartnerének, majd 2022 márciusában az adótanácsadási és a bérszámfejtési üzletág senior partnerének választották.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.