IT / Business Automation

Tapasztalatunk alapján ma a vállalatvezetők által tervezett fejlesztések egyik legfőbb prioritása az IT / Business Automation területe. A HR, a bérszámfejtés, a számvitel, az adók és az egyéb üzleti adminisztrációs feladatok területén a digitalizáció és az üzleti szoftveres megoldások rohamos fejlődése óriási lehetőségeket rejt magában.

Az adatok kinyerése, azok rögzítése, rendszerezése, nyilvántartása és feldolgozása, a különböző riportok, bejelentések és bevallások elkészítése és benyújtása az alkalmazott rendszerek fejlettségétől függően mind jelentős munkaerő-ráfordítást igényelnek. A vállalatvezetők természetes elvárása, hogy ezek a feladatok minél megbízhatóbban (minél kevesebb hibázási kockázattal), minél gyorsabban és minél költségkímélőbben készüljenek el.

Nemzetközi háttér, tapasztalat

Az IT / Business Automation üzletágunk munkatársai együttműködnek a német WTS ITAX GmbH-val, amely saját maga által fejlesztett és külső szoftveres megoldásokat kínál ügyfeleinek az átfogó adóügyi tapasztalatok mellett jelentős IT-kompetenciákat is igénylő komplex feladatok elvégzéséhez.

Cégcsoportunk több mint 20 éve támogatja nemzetközi vállalatok számvitelért és adózásért felelős vezetőit. A munkatársaink értik a kihívásokat, mellyel a vállalatvezetők a törvényi megfelelőségek biztosítása és a minél hatékonyabb digitális rendszerek kialakítása során szembenéznek. Adóügyi, folyamattervezési és IT-megoldások terén is tapasztalt szakembereink segítenek a sokrétű igények összehangolásában és a versenytársakkal szemben is előnyt jelentő digitális rendszerek kialakításában. Ha Ön úgy érzi, hogy az Önök rendszerei is működhetnének hatékonyabban, mi segítünk megtalálni a gyenge pontokat, javaslatot teszünk a fejlesztés irányára, megoldjuk a szükséges digitális fejlesztéseket és akár az üzemeltetést is támogatjuk.

Az IT / Business Automation üzletágunk többek között az alábbi szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinknek:

Mind a digitális megoldások fejlesztése, mind az üzleti adminisztráció terén nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink szívesen állnak rendelkezésre, hogy ügyfeleink a legaktuálisabb, legszakszerűbb és legérthetőbb válaszokat kapják kérdéseikre.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.