Auditált integrált irányítási rendszer

Sikerünk egyik kulcsa működésünk szervezettségében rejlik. Ezt hivatott előmozdítani az EN ISO 9001:2015 és az ISO IEC 27001:2014 szabványok szerinti integrált irányítási rendszerünk is, amelyet a külső és belső követelmények változásaival összhangban folyamatosan és célirányosan fejlesztünk.

A WTS Klient vezetősége elkötelezte magát egy olyan működési rend mellett, amely a vállalat számára értéket képviselő információs vagyonelemek védelmét is a napi működés részévé teszi. Annak érdekében, hogy maximálisan megfeleljünk az ügyfeleink által támasztott információbiztonsági követelményeknek és a vonatkozó jogszabályi előírásoknak, biztonsági intézkedéseinket a fenti szabványok szerinti minőségirányítási és információbiztonsági rendszer keretében szervezzük meg.

Munkatársaink professzionalizmusa és a tevékenységeink módszeressége egyetlen célt szolgál: a WTS Klient ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálását. Ügyfeleink elégedettségét, mint működésünk fő minőségi jellemzőjét, integrált irányítási rendszerünkben rögzített módon mérjük, és az így kapott információkat felhasználjuk stratégiai céljaink eléréséhez.