Auditált integrált irányítási rendszer

Sikerünk egyik kulcsa működésünk szervezettségében rejlik. Ezt hivatott előmozdítani az EN ISO 9001 és az ISO IEC 27001 szabványok szerinti integrált irányítási rendszerünk is, amelyet a külső és belső követelmények változásaival összhangban folyamatosan és célirányosan fejlesztünk.

A WTS Klient vezetősége elkötelezte magát egy olyan működési rend mellett, amely a vállalat számára értéket képviselő információs vagyonelemek védelmét is a napi működés részévé teszi. Annak érdekében, hogy maximálisan megfeleljünk az ügyfeleink által támasztott információbiztonsági követelményeknek és a vonatkozó jogszabályi előírásoknak, biztonsági intézkedéseinket a fenti szabványok szerinti minőségirányítási és információbiztonsági rendszer keretében szervezzük meg.

Munkatársaink professzionalizmusa és a tevékenységeink módszeressége egyetlen célt szolgál: a WTS Klient ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálását. Ügyfeleink elégedettségét, mint működésünk fő minőségi jellemzőjét, integrált irányítási rendszerünkben rögzített módon mérjük, és az így kapott információkat felhasználjuk stratégiai céljaink eléréséhez.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.