Auditált integrált irányítási rendszer

Sikerünk egyik kulcsa működésünk szervezettségében rejlik. Ezt hivatott előmozdítani az EN ISO 9001 és az ISO IEC 27001 szabványok szerinti integrált irányítási rendszerünk is, amelyet a külső és belső követelmények változásaival összhangban folyamatosan és célirányosan fejlesztünk.

A WTS Klient vezetősége elkötelezte magát egy olyan működési rend mellett, amely a vállalat számára értéket képviselő információs vagyonelemek védelmét is a napi működés részévé teszi. Annak érdekében, hogy maximálisan megfeleljünk az ügyfeleink által támasztott információbiztonsági követelményeknek és a vonatkozó jogszabályi előírásoknak, biztonsági intézkedéseinket a fenti szabványok szerinti minőségirányítási és információbiztonsági rendszer keretében szervezzük meg.

Munkatársaink professzionalizmusa és a tevékenységeink módszeressége egyetlen célt szolgál: a WTS Klient ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálását. Ügyfeleink elégedettségét, mint működésünk fő minőségi jellemzőjét, integrált irányítási rendszerünkben rögzített módon mérjük, és az így kapott információkat felhasználjuk stratégiai céljaink eléréséhez.

A WTS Klient integrált minőségügyi és információbiztonsági politikája itt olvasható:
Integrált minőségügyi és információbiztonsági politika

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.