Elismeréseink

World Tax & World TP

2019 óta minden évben a „Tier 2” kategóriába került, vagyis kiváló minősítést kapott a WTS Klient az Euromoney Institutional Investor PLC és az International Tax Review szaklap World Tax és a World TP kiadványaiban. A két kiadvány a világ legjobb adótanácsadó és transzferár-tanácsadó cégeit rangsorolja.

Szerethető Munkahelyek 2021

600 cég közül, 68 ezer szavazat alapján került be a WTS Klient a DreamJo.bs által meghirdetett Szerethető Munkahelyek 2021 verseny 200 díjazottja közé. A díjjal a szervezők azokat a munkahelyeket ismerik el, akiket a szavazásban részt vevő munkavállalók és munkakeresők a legvonzóbbnak tartanak.

Megbízható Munkaadó 2020-2021

Humánerőforrás-gazdálkodási gyakorlata alapján 2020-ban immáron második alkalommal adományozta a „Megbízható Munkaadó” címet a WTS Klientnek a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A minősítést a zsűri olyan vállalatoknak ítéli oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről.

TOP Munkaadó 2019

Kiemelkedő munkahelyi kultúrájáért 2019-ben ismét TOP JOB-díjat kapott a WTS Global központja, a WTS Németország, ami azt bizonyítja, hogy az ország legjobb munkaadói közé tartozik.

European Tax Awards 2017, 2018, 2019

2019-ben harmadszor lett a legjobb európai adótanácsadó cég közvetett adó kategóriában a WTS Global az International Tax Review adószaklap European Tax Awards versenyén. A versenyben volumenét tekintve a közvetett adók kategóriája a legjelentősebb adónem.

Colibri Internship Awards 2016

Az üzleti tanácsadó cégek közül a legjobb helyet, vagyis a „legvonzóbb munkahely a pályakezdőknél” címet szerezte meg a WTS Klient a Colibri Internship Awardson.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.