Karrier

Egyedi. Akárcsak Te.

Karrier

A WTS Klient kultúráját és mindennapi munkánkat a csapatunk és gondolkodásunk egyedisége élteti. Munkatársainkon keresztül határozzuk meg magunkat, akik ismerik erősségeinket és szeretnek másképp gondolkodni, munkájuk során megvalósíthatják önmagukat, és mindig tovább akarnak fejlődni.

A konstruktív együttműködés előfeltétele a megbízható és barátságos munkakörnyezet. Munkatársaink csapatjátékosok és individualisták egyszerre, így sikerül együtt mindig kiemelkedő teljesítményt elérniük.

Böngéssz állásajánlataink között

A WTS Klient célja a további folyamatos növekedés. Ezt a jövőben is motivált, jól képzett, jó hangulatú munkatársak körében képzeljük el. Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő kollégák megtalálására, fejlődésére, megtartására. Várjuk pályakezdő fiatalok, valamint tapasztalt munkatársak jelentkezését is!

Értékeink

Közös értékeink kötnek össze minket és egyben ezek az alapjai mindennapi cselekvéseinknek is. Ezek az értékek viselkedésünk és szakmai magatartásunk hajtóerejét alkotják, mind a vállalaton belül, mind azon kívül: az ügyfelekkel, a tagvállalatokkal és a munkatársakkal való kapcsolatunkban is.

Innováció

Kultúránkat a nyitottság, a vállalkozói szellem, valamint az új fejlesztések és trendek iránti kíváncsiság jellemzi.

Szenvedély

Munkánk örömöt és elhivatottságot jelent. Saját hatáskörünkben dolgozunk, motiváltak és lelkesek vagyunk.

Kiválóság

A legmagasabb szakmai kompetenciával rendelkezünk, és a legjobb minőségű, átfogó és hosszútávú tanácsadási szolgáltatásokat kínáljuk.

Megbízhatóság

Megtartjuk ígéretünket és hűséges partnerek vagyunk. Gyors válaszokat adunk ügyfeleink kérdéseire és személyre szabott megoldásokat nyújtunk problémáikra.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.