Karrier

A WTS Klient célja a további folyamatos növekedés. Ezt a jövőben is motivált, jól képzett, jó hangulatú munkatársak körében képzeljük el. Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő kollégák megtalálására, fejlődésére, megtartására.

Várjuk pályakezdő fiatalok, valamint tapasztalt munkatársak jelentkezését is!

A WTS Klient csapata számára a következő 5 fő érték meghatározó. Ezen értékek viselkedésünk és szakmai magatartásunk hajtóerejét alkotják, mind a vállalaton belül, mind azon kívül.

KIVÁLÓSÁG

Számunkra a kiválóság a legmagasabb minőségű tanácsadási megoldások kidolgozását jelenti.

INNOVÁCIÓ

Innovatívnak lenni azt jelenti, hogy egy lépéssel mindig előrébb tekintünk. Kreatívan gondolkodunk és egyedi megoldásokat nyújtunk.

SZENVEDÉLY

Ügyfeleink sikere a szenvedélyünk.

ÉRTÉKTEREMTÉS

Személyre szabott tanácsadási szolgáltatások és szakértői megvalósítások révén fenntartható értéket teremtünk ügyfeleink számára.

MEGBÍZHATÓSÁG

Tetteink megbízható értékrenden alapulnak. Megtartjuk az ígéreteinket.

Amennyiben szeretne nálunk dolgozni, nézze meg nyitott pozícióinkat, és ha valamelyikben magára ismer, keresse HR-es kollégánkat! Akkor is jelentkezhet, ha jelenleg éppen nem talál Önnek megfelelő nyitott pozíciót, de később mégis szeretne nálunk dolgozni. Ha egy Ön számára megfelelő pozíció nyitottá válik, jelentkezünk!

Nézze meg videónkat!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.