Nyitott pozíciók

A WTS Klient fejlődéséhez, a növekvő feladatokhoz jól képzett munkatársakra van szükségünk. Folyamatosan keressük az elhivatott és csapatmunkára kész kollégákat, legyenek akár pályakezdők, akár többéves tapasztalattal rendelkező szakemberek. Böngésszen aktuális állásajánlataink között, és jelentkezzen még ma!

A következő területeken keresünk munkatársakat:

Könyvelés

Cégcsoportunk 20 éve végez teljes körű könyvelést nemzetközi ügyfelek részére, számos vállalatirányítási rendszert és könyvelési, illetve beszámoló-készítési szoftvert alkalmazunk. Könyvelési csapatunkba szakirányú felsőfokú (számviteli főiskolai, közgazdasági egyetemi) végzettséggel rendelkező munkatársakat várunk, akik német és / vagy angol nyelvtudással rendelkeznek, és szeretnének egy fiatal, dinamikus csapat tagjai lenni.

Ezen a részlegen jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de természetesen szívesen fogadjuk önéletrajzát.

Bérszámfejtés

Bérszámfejtő csapatunk folyamatosan várja a precíz munkatársakat, akik szeretnek csapatban dolgozni. Bérszámfejtőink számos bizalmas adatot kezelnek, így munkájuk során fontos titoktartás, a jogszabályok változása miatt pedig a folyamatos szakmai fejlődés. A szakirányú végzettség mellett a nyelvtudás is a csapatba kerülés feltétele.

Bérszámfejtés csapatunk nyitott pozíciói:
Bérszámfejtő

Adótanácsadás

Cégcsoportunk adótanácsadó részlege 2012-ben alakult, és 2013-ban csatlakozott a WTS Global nemzetközi hálózathoz. Azóta az adótanácsadás szolgáltatásaink egyik legmeghatározóbb eleme lett. Adótanácsadói osztályunkon számos lehetőség kínálkozik a kollégák számára, mind szakterület, mind pedig karrierlehetőségek szempontjából. Adótanácsadó csapatunkba lelkes, a kihívásokat kedvelő kollégákat várunk angol és / vagy német nyelvtudással.

Ezen a részlegen jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de természetesen szívesen fogadjuk önéletrajzát.

Pénzügyi tanácsadás

Egy vállalatot sem lehet gazdaságilag sikeresen irányítani megfelelő pénzügyi tudás nélkül.Pénzügyi tanácsadó csapatunkba olyan munkatársakat várunk, akik segítenek a biztos alapok megteremtésében a gazdasági döntésekhez.

Ezen a részlegen jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de természetesen szívesen fogadjuk önéletrajzát.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.