Gyakornoki lehetőségek

Gyakornoki lehetőségek

Cégcsoportunk több különböző gyakornoki és pályakezdő programot kínál a felsőoktatásban résztvevő, illetve végzős hallgatóknak. Eljöhetsz hozzánk nyári gyakorlatra, nálunk töltheted kötelező szakmai gyakorlatodat vagy diákként részmunkaidőben is dolgozhatsz nálunk! Nézz körül a gyakornoki programjaink között, töltsd ki a jelentkezési lapunkat és jelöld meg rajta, hogy milyen gyakornoki pozíció és milyen szakterület érdekel!

Nyári gyakorlat

Töltsd hasznosan a nyaradat és gyere el hozzánk gyakorlatra! Nálunk gyakornokként is felelősségteljes munkakörben dolgozhatsz és változatos, kihívást jelentő feladatok várnak rád!

Kötelező szakmai gyakorlat

Amennyiben végzős hallgató vagy, nálunk töltheted a kötelező három hónapos szakmai gyakorlatot is. Célunk, hogy a főiskolán vagy az egyetemen elsajátított tudásodat a gyakorlati életben is kipróbálhasd, és további tapasztalatokat szerezz a választott szakmai területen. Részt vehetsz érdekes szakmai projektekben, találkozhatsz igazi kihívásokkal, és a gyakorlati idő elteltével a teljesítményedtől függően pályakezdőként folytathatod nálunk a tapasztalatszerzést.

Részmunkaidős lehetőségek

Szeretnél pénzt keresni a suli mellett? Válaszd részmunkaidős munkalehetőségünket, amely során az órarendedhez rugalmasan alkalmazkodva tudsz nálunk dolgozni, akár már heti 15-20 munkaóra vállalásával.

Kattints ide a jelentkezési lapért!

Drávai Gabi

HR igazgató


Szöllősy Petra

HR generalista


Papp Evelin

HR generalista


Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.