2019. augusztus 22.

Gyányi Tamás a világ legjobb közvetett adó szakértői között

Megjelent az Indirect Tax Leaders 2019

Nyolcadik alkalommal jelentette meg idén Európa piacvezető adószakmai lapja, az International Tax Review (ITR) azt a kiadványát, amelyben minden évben a világ legjobb közvetett adó szakértői szerepelnek. A 129 oldalas Indirect Tax Leaders 2019-es száma a világ közel 900 legnevesebb tanácsadójának listáját tartalmazza, amelyet több mint 9 900 szakember szakmai munkájának áttanulmányozása és értékelése alapján állított össze az ITR kutatócsoportja.

Akárcsak a tavalyi kiadványban, az idei különszámban is a világ legjobb közvetett adó szakértői között szerepel Gyányi Tamás, a WTS Klient adópartnere. A WTS Global adótanácsadói közül a 2019-es lista további 22 szakértőt emel ki.

Az Indirect Tax Leaders 2019 lista elkészítésének részleteiről még több információt itt talál, a teljes kiadványt pedig PDF-formátumban az alábbi linkre kattintva töltheti le:

ITR Indirect Tax Leaders 2019 (PDF)

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.