2021. október 11.

Kihirdették az International Tax Review 2022-es rangsorait

A WTS Klient a World Tax és a World TP listában is a kiváló cégek között szerepel

A világ legelismertebb adószakmai lapja, az International Tax Review (ITR) és az Euromoney Institutional Investor PLC minden évben elkészíti a világ legjobb adótanácsadó és transzferár-tanácsadó cégeinek listáját, a World Tax és a World TP rangsorokat. A WTS Klient idén is mindkét rangsorban a „Tier 2” kategóriában, vagyis a kiváló cégek között szerepel. 

A tavalyi rekordszámokat is felülmúlva, több mint 100 országból, több mint 3 100 céget rangsorol az ITR szaklappal együttműködésben készült kiadvány, a World Tax 2022. A jövő héten megjelenő nyomtatott kiadvány is a jóval vaskosabb lesz a tavalyinál, ugyanis 300-zal több, mintegy 1000 cég részletes bemutatását tartalmazza.

A szerkesztők a korábbi évekhez hasonlóan több mint 10 000 ügyfél és 2 700 adószakember megkérdezése alapján állították össze a rangsort. A World Tax 2022 listáján az első két kategóriában összesen 54-szer szerepelnek a WTS Global tagcégei, köztük a WTS Klient, amely akárcsak a korábbi években, ismét a „Tier 2” kategóriában, vagyis a kiváló adótanácsadó cégek között helyezkedik el.

A legjobb és leghatékonyabb adótanácsadókat tartalmazó World Tax 2022 lista mellett elkészülő World TP 2022 a világ transzferár-tanácsadó cégeit rangsorolja. Ebben a rangsorban idén 84 országból több mint 850 cég kapott helyet 13 000 ügyfél és 2 700 szakember véleménye alapján. A WTS Klient ebben a listában is kiváló minősítést kapott, azaz a „Tier 2” kategóriába került.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.