2020. február 17.

Új üzletággal bővült a WTS Klient

A WTS Klient Business Automation Kft. megalakulása az új kihívásokra nyújt megoldást

Németh János

Németh János közgazdász és informatikai szakember vezetésével új üzletágat indított 2020 januárjában a WTS Klient. A WTS Klient Business Automation Kft. automatizált üzleti megoldásokat kínál a cég ügyfeleinek, csökkenti azok üzleti és adóadminisztrációs terheit, továbbá segít az automatizálás révén keletkező új lehetőségek kihasználásában.

Az adótanácsadási, könyvelési, bérszámfejtési, pénzügyi és jogi tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó WTS Klient a rohamosan fejlődő digitális világ új kihívásaira adott válaszként 2020 januárjában új üzletággal bővült. A WTS Klient Business Automation a számvitellel, adózással és egyéb adminisztrációs feladatokkal összefüggő digitális rendszerek (pl. EKÁER, online számla stb.) összekapcsolásából és a – többek közt a kötelező adatszolgáltatások révén keletkező – adatállományok elérhetőségéből adódó lehetőségeket használja ki ügyfelei javára. Az ügyfelek rendszereiben elvégzendő rutinszerű és monoton feladatok automatizálása és robotizációja mellett az új üzletág segítséget nyújt abban is, hogy a nyilvántartott nagy mennyiségű adatból és az adatok közötti összefüggésekből származó információkat a vállalatvezetők hatékonyabban tudják hasznosítani.

A WTS Klient Business Automation szorosan együttműködik a német WTS ITAX GmbH-val, amely saját maga által fejlesztett és külső szoftveres megoldásokat kínál ügyfeleinek az átfogó adóügyi tapasztalatok mellett jelentős IT-kompetenciákat is igénylő komplex feladatok elvégzéséhez.

A WTS Klient új üzletágát Németh János irányítja. Az innováció iránt elkötelezett szakember a cég egyik tulajdonosa, informatikus mérnök, közgazdász. Tanulmányait a JPTE műszaki informatika és BME MBA szakán végezte. A gazdasági folyamatok informatikai kiszolgálása területén 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Alapító tagja a Magyar Csalásvizsgálók Egyesületének, ahol a könyvvizsgálat egy speciális területének informatikai támogatásán is dolgozik.

„Az elmúlt években rendkívül felgyorsult a digitalizáció az üzleti világ szinte minden szegmensében. Az üzleti folyamatok egyre inkább IT-vezéreltek, a számviteli és adótanácsadó szakembereknek pedig egyre inkább automatizált rendszerekben keletkezett adatállományokkal kell dolgozniuk. Az új üzletágat azért is hoztuk létre, hogy maximálisan meg tudjunk felelni ezeknek a szakmai kihívásoknak, és ügyfeleinknek a legoptimálisabb üzleti megoldásokat tudjuk szállítani” – indokolta az új üzletág beindítását Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere. „Nagyon örülünk, hogy ehhez meg tudtuk nyerni Jánost, aki nagy iparági tapasztalatával segít bennünket abban, hogy a számviteli és adózási szakmai tudásunkat naprakész IT-megoldásokkal tudjuk kombinálni” – tette hozzá Lambert Zoltán.

A sajtóközlemény PDF-formátumban az alábbi linken tölthető le:
WTS Klient sajtóközlemény 2020.02.17. – Új üzletággal bővült a WTS Klient (PDF)

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.