2017. szeptember 13.

Wim Wuyts a dinamikusan terjeszkedő WTS Global új vezérigazgatója

Wim Wuyts, WTS Global, CEOA WTS Global vezető nemzetközi adótanácsadó hálózat a további nemzetközi bővítést kívánja elősegíteni az új vezérigazgatói állás létrehozásával. Wim Wuyts, a tapasztalt adószakértő és vezető a belgiumi székhelyű, a gépjármű- és építőipar részére világszerte acélhuzalokat szállító multinacionális cégtől, a Bekaerttől érkezik a WTS Globalhoz. 

A 49 éves belga Wuyts 2017. szeptember 1-jétől felel majd új szerepkörében a WTS Global hálózatának további bővítéséért és a tagvállalatok közötti kapcsolatok erősítéséért. Az új vezérigazgató a meglévő globális szolgáltatási üzletágak továbbfejlesztésére és újabbak kialakítására koncentrál annak érdekében, hogy – egy ernyő alatt – tovább erősítse a hálózati cégek tartalom-alapú és strukturális integrálását. Ő fogja irányítani azt a központi vezetői csapatot is, amely a WTS Global részére biztosítja a minőségirányítást, a tudásmenedzsmentet, az üzletfejlesztést, valamint a marketing- és kommunikációs támogatást.

Wim Wuyts több mint 20 éves, kiváló és széles körű tapasztalattal rendelkezik nemzeti és nemzetközi szintű adótanácsadási tevékenységek irányításában. Pályafutása során – a Bekaert mellett – dolgozott a belga kormánynak, továbbá az Arthur Andersen, a Levi Strauss & Co., a Baxter Inc. és az Agfa-Gevaert cégeknél is.

„Az új vezérigazgatói pozíció lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk a WTS Global további terjeszkedését, és olyan valódi nemzetközi adótanácsadó hálózatot kínáljunk ügyfeleinknek, amely alternatívája lehet az úgynevezett Big 4 cégeknek” – magyarázta Fritz Esterer, a WTS Global igazgatóságának elnöke.” Wim Wuyts tökéletesen megfelel erre az új szerepre. Kiváló szakmai tudással és hosszú idő alatt felhalmozott tapasztalatokkal rendelkezik nemzetközi szintű adótanácsadási tevékenységek irányításában.”

„A kiváló minőségű tagvállalatai mellett a WTS Global strukturálisan is remek pozíciót tölt be. A különböző ágazatok, így pl. a fúziók és felvásárlások, a transzferárképzés és a közvetett adózás területén a nemzetközi szolgáltatási ágazatok elmúlt években történt beindításával a hálózat integrált tanácsadási szemléletet biztosít a határokon átnyúló projektekhez” – mondta Wim Wuyts. „Nagyon szeretném folytatni az elmúlt évek látványos fejlesztéseit és ezáltal segíteni a WTS Globalt, hogy a következő szintre léphessen.”

A sajtóközlemény PDF-formátumban az alábbi linken tölthető le:
WTS Sajtóközlemény 2017.09.12. – Wim Wuyts a WTS Global új vezérigazgatója (PDF)

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.