2016. december 7.

Colibri Internship Awards díjat kapott a WTS Klient

A legvonzóbb üzleti tanácsadó cég a pályakezdőknél

Az üzleti tanácsadó cégek közül a legjobb helyet szerezte meg a WTS Klient az idei Colibri Internship Awardson, amelyen a munkáltatók már második alkalommal szálltak versenybe a legvonzóbb munkahely címért.

Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere a Colibri Internship Awards díjjal

 

A gyakornokok kiválasztási folyamata, a céges munkakörnyezet, a programok, a gyakornokoknak nyújtott fejlődési és továbblépési lehetőségek – ezek voltak az értékelési szempontok a Colibri Internship Awards idei versenyén, amelyen 47 munkáltató szállt ringbe a legjobb munkahely címért. Az idén második alkalommal meghirdetett versenyre 6 szektorból összesen kétezer gyakornoki pozícióval jelentkeztek a pályázók.

A Finance & Business kategóriában az üzleti tanácsadó cégek közül a WTS Klient bizonyult a legvonzóbbnak. A kategória első két helyén két bank végzett.  A 20 tagú szakmai zsűri tagjai – köztük hr-tanácsadók, szervezetfejlesztők, fejvadászok, coaching cégek, valamint diákszervezetek és karrier irodák képviselői – mellett a verseny weboldalán a közönség is szavazhatott a gyakornoki programjukat, céges mindennapjaikat videókban, képekben, számokban és szöveggel bemutató cégekre.

A jelenleg mintegy száz munkavállalót és 24 gyakornokot foglalkoztató WTS Klient közel 20 éve alakult, és már az első években partnerséget alakított ki az akkor még Pénzügyi és Számviteli Főiskolaként (PSZF) működő Budapesti Gazdasági Egyetemmel (BGE). Gyakornoki programja, amelybe azóta több intézmény is bekapcsolódott, ma is sikerrel zajlik.  A gyakornokok jelentős része munkavállalóként is a cégnél marad, a jelenlegi munkatársak mintegy 30 százaléka kezdte pályafutását a cégcsoportnál gyakornokként.

A WTS Klient igyekszik biztosítani a munkavállalói számára, hogy hosszú távon a cégnél maradhassanak. A cég HR-politikájáról, munkáltatói értékeiről és a munkavállalóknak biztosított lehetőségekről tájékozódhat Karrier oldalunkon, és HR-munkatársunk is készséggel áll rendelkezésére!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.