2018. szeptember 13.

Vevői készlet egyszerűsítési szabály – HANGANYAG

„Nem kell Magyarországon adóalanyként regisztrálnia és a későbbi készletértékesítést magyar áfa felszámításával értékesítenie egy másik tagállambeli eladónak, ha alkalmazza a vevői készlet egyszerűsítési szabályt, és így közösségi adómentes értékesítést végez” – derül ki az InfoRádió szeptember 13-ai Vállalatok és Piacok című műsorából, amelyben Cseri Zoltán, a WTS Klient managere vázolja fel, hogy mit jelent a vevői készlet egyszerűsítési szabály, és hogy milyen feltételek mellett lehet azt alkalmazni.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Amennyiben az Ön külföldi cége egy magyarországi partner beszállítójaként magyarországi raktárkészletben gondolkodik, mindenképpen tanulmányozza át a vevői készlettel kapcsolatos adótervezési lehetőségeket. Írjon nekünk, és szakértőink segítenek Önnek eligazodni a vevői készlettel kapcsolatos szabályokban!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.