2018. szeptember 20.

Szeptember 30. után már nem lehetséges a 2017-es külföldi áfa visszaigénylése! – HANGANYAG

Hamarosan itt van 2018. szeptember 30-a: eddig a határidőig lehetséges a 2017-ben külföldön keletkezett áfa visszaigénylése. „Az Európai Unión belül egy ideje szerencsére már nem kell minden országban külön-külön kérelmezni az ott felszámított áfa visszatéríttetését, hanem közvetlenül a NAV-nak lehet benyújtani a kérelmet, bár országonként külön-külön lapon” – mondja László Tamás, a WTS Klient managere, aki arra is figyelmeztet, hogy az EU-n kívüli, ún. elismert harmadik államokra vonatkozó kérelmeket nem a NAV-on keresztül, hanem az adott országban kell kezdeményezni. A szakértő szeptember 20-án az InfoRádióban összegzi, hogy mit érdemes tudni a külföldi áfa visszaigénylése kapcsán.

Hallgassa meg a beszélgetést!

A WTS Klient adótanácsadói szívesen állnak rendelkezésükre, ha külföldön felmerült áfa visszaigénylési kérelem benyújtásában kell támogatást nyújtani.

 

László Tamás
manager
+3618873748
tamas.laszlo@wtsklient.hu

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.