2018. november 15.

20 millió forintos bírsággal is számolhatunk az országonkénti jelentések elmulasztása esetén – HANGANYAG

Miért van szükség országonkénti jelentések készítésére? Milyen adatoknak kell szerepelni ezekben a jelentésekben? Milyen cégek kötelezettek az országonkénti jelentések elkészítésére? Meddig kell ezeknek a kötelezettségeknek eleget tenni? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ az InfoRádiónak november 15-én adott interjújában Cseri Zoltán, a WTS Klient managere. Az interjúból az is kiderül, hogy az országonkénti jelentések elkészítéséhez társul egy plusz kötelezettség is: A bejelentési kötelezettségnek az egyes vállalatcsoport-tagoknak akkor is eleget kell tenniük, ha nem ők nyújtják be az országonkénti jelentést.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Ha részt vesz a nemzetközi leányvállalatok közötti adótervezésben, és további kérdései merülnek fel az országonkénti jelentések vagy a bejelentési kötelezettség kapcsán, keresse munkatársunkat bizalommal!

 

Cseri Zoltán
manager
Tel: +3618873747
zoltan.cseri@wtsklient.hu

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.