2023. március 28.

Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencia

Budapest, 2023. május 17.

Járműipar 2023

A járműipar számára 2023 sem lesz egyszerű év. A csökkenő kereslet, a dráguló finanszírozás, az ellátási láncok problémái, az energiaárak kiszámíthatatlan alakulása és az energiaellátással kapcsolatos kockázatok évről évre új kihívásokat jelentenek ebben az energiaintenzív szektorban is. A járműipar szereplői mindannyian keresik a megoldást a kitettség csökkentésére, legyen szó a szerződések újratárgyalásáról, az egyre bonyolultabb kereskedelmi konstrukciók kezeléséről, vagy akár új energiahatékonysági technológiák bevezetéséről. Ki mi alapján dönt, és hogyan működik együtt az energia fogyasztói és kereskedői oldala? Melyek a reális lehetőségek az energiafüggőség csökkentésére és a tiszta energiák felhasználásának fokozására? Milyen technológiai és digitalizációs fejlesztésekkel, HR eszközökkel kereshetünk kiutat a válságból és honnan lesz rá forrás?

A Portfolio és a MAGE, a Magyar Gépjárműipari Egyesület közös konferenciáján ezekről az égető kérdésekről és a lehetséges gyakorlati megoldásokról beszélgetnek a résztvevők, a járműipar szereplői, cégvezetők, tanácsadók, az energiaszolgáltatók, logisztikai vállalatok és a finanszírozói oldal képviselői. A Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencia az Ipar Napjai 10. nemzetközi ipari szakkiállítás és az Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás keretén belül, a Hungexpon kerül megrendezésre május 17-én.

A Portfolio-MAGE Járműipar 2023 konferencia második panelbeszélgetését „Fókuszban a versenyképesség” címmel Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere moderálja, aki arról faggatja majd beszélgetőpartnereit, hogy ki hogyan alakította át energiabeszerzési stratégiáját az új kihívásoknak megfelelően és ki milyen termeléshatékonysági megoldásokban gondolkodik?

Időpont: 2023. május 17. szerda 9:50-16:50

Helyszín: Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.