2017. március 23.

A WTS Németország elnyerte a „TOP Munkaadó” címet

Kiemelkedő munkahelyi kultúrájáért TOP JOB 2017-díjat kapott a WTS Global központja, a WTS Németország, ami azt bizonyítja, hogy az ország legjobb munkaadói közé tartozik. A díjat Wolfgang Clement, egykori gazdasági miniszter és a díj egyik kezdeményezője adta át a tanácsadó cégnek Berlinben.

„A TOP JOB 2017-díj elnyerése azt mutatja, hogy a WTS az elmúlt több mint másfél évtizedben dinamikusan fejlődött és rendkívül pozitív változásokon ment át” – értékelte Fritz Esterer, a WTS elnökségi tagja ezt a kitüntetést. „A WTS megalakulása, vagyis 2000 óta töretlenül növekedett. Sikerünk lényeges eleme munkatársaink tudása és elkötelezettsége, akiknek mindig kiváló munkakörülményeket szeretnénk biztosítani.”

A munkáltatók független tudományos értékelése egy munkatársi elégedettségi felmérés és egy HR-kérdőív alapján történt az alábbi kategóriákban: „vezetés és vízió”, „motiváció és dinamika”, „kultúra és kommunikáció”, „dolgozói fejlődés és perspektívák”, „családi orientáció és demográfia”, valamint „belső vállalkozói hozzáállás”.

Kiemelkedő eredményt ért el a WTS a „vezetés” kategóriában: a felmérésben résztvevők átlagon felülinek értékelték a vállalati vízió tiszta és egyértelmű kommunikációját és a személyes célok elérésének támogatását. Ezeken felül kitűnő visszajelzéseket kapott a cég a továbbképzési lehetőségek, a családbarát hozzáállás és az alkalmazottak számára biztosított vállalkozói szabadság tekintetében.

„A munkatársi elégedettségi tanulmány jó eszköz a vállalaton belüli hangulat mérésére. Most ezekre a pozitív eredményekre építünk, és igyekszünk megfelelni folyamatosan felmerülő optimalizálási igényeknek. Ezzel még közelebb kerülünk a célunkhoz, hogy mi legyünk hosszú távon is Németország egyik legvonzóbb munkaadója a tanácsadási üzletágban” – összegezte Fritz Esterer az eredményeket.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.