2017. május 23.

Két díjat nyert a WTS a European Tax Awards 2017 adótanácsadó versenyen

A „2017-es év legjobb európai adótanácsadó cége közvetett adó kategóriában” elismeréssel díjazták a WTS Global hálózatot az International Tax Review adószaklap idei European Tax Awards versenyének díjátadóján, május 18-án Londonban. A WTS Németország 2017 legjobb német adótanácsadó vállalata lett. 

Az eseményről a müncheni központú WTS „Németország legjobb adótanácsadó cége 2017” díjat hozta el. „Alapítása, vagyis 2000 óta a WTS nagyon gyorsan fejlődött Németországban. A 2016-os évben már több mint 100 millió eurós csoportszintű bevételt értünk el. Nagyon örülünk az International Tax Review díjának, ami ezt a pozitív fejlődést támasztja alá” – mondta el a díjjal kapcsolatban Fritz Esterer, a WTS igazgatótanácsának elnöke.

„A tény, hogy a legjobb európai adótanácsadó cég lehettünk közvetett adó kategóriában, kettős öröm számunkra. Egyrész visszaigazolja, mennyire fontos az európai, és a világszintű jelenlét ebben szakmában, másrészt volumenét tekintve a legjelentősebb adónemben, a közvetett adók kategóriájában vehettük át a díjat” – mondta el Lambert Zoltán, a magyarországi WTS Klient ügyvezető partnere és a 23 WTS CEE ország koordinátora.

„A nemzetközi növekedési stratégiánk jó úton halad. A nemzetközi hálózatunkat az elmúlt években magas színvonalat képviselő partnerekkel erősítettük meg a világ legfontosabb piacain. Ma már több mint száz országban tudjuk az ügyfeleinket a határokon átívelő kérdésekben is kiszolgálni” – tette hozzá Esterer.

A verseny leírását, díjazottjait az International Tax Awards hivatalos oldalán, ezen a linken tekintheti meg.

A sajtóközlemény PDF-formátumban az alábbi linken tölthető le:
WTS Sajtóközlemény 2017.05.23. – Két díjat nyert a WTS a European Tax Awards 2017 versenyen (PDF)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Döntőbe jutott a WTS Klient a European Tax Awards versenyen

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.