2017. április 4.

Döntőbe jutott a WTS Klient a European Tax Awards versenyen

European Tax Awards WTS 2017A WTS Klient idén három kategóriában is shortlistre, azaz a legjobb tanácsadó cégek közé került Európa legjelentősebb adószakmai versenyén, a European Tax Awardson. A verseny végső győzteseinek nevét a május 18-ai díjátadón jelentik be Londonban.

Az év magyar adócége (Hungary Tax Firm of the Year), az év magyar transzferár-cége (Hungary TP Firm of the Year) és az év európai tax compliance és reporting cége (European Tax Compliance and Reporting Firm of the Year) kategóriában is a legjobbak közé jutott a WTS Klient a kontinens legrangosabb adószakmai versenyén, a European Tax Awards 2017 megmérettetésen.

A versenyt 2005 óta évente rendezi meg Európa vezető adószaklapja, az International Tax Review azzal a céllal, hogy elismerje földrészünk vezető adótanácsadó vállalatait. A résztvevőket a zsűri három fő szempont – méret, innováció és komplexitás – alapján értékeli és rangsorolja országonként és tevékenységi területenként.

A WTS Global partnerei közül az egyes országokban a német WTS csoport, a balti államokban működő Sorainen, a svéd Svalner, az ukrán WTS, valamint a török WTS&Celen került még a verseny idei döntőjébe.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.