2018. április 5.

Idén már nem fellebezhetnek papíralapon a cégek – HANGANYAG

„Az online átállás részeként 2018-tól az elektronikus ügyintézésre kötelezettek, így kiemelten a gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók fellebbezéseiket már nem papíralapon, hanem interneten keresztül, e-Papír segítségével nyújtják be” – hangsúlyozza dr. Felsmann Tamás, a WTS Klient adójogi szakjogásza. A szakértő április 5-én, az InfoRádióban beszél arról, milyen változásokat hozott 2018-tól az adóigazgatási rendtartásról szóló törvény (Air.) az adóügyekben történő fellebbezésekkel összefüggésben.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Szakértőink ismerik, és napi munkájuk során alkalmazzák a fellebbezés megváltozott szabályait. Javasoljuk ezért, hogy mielőbb forduljon hozzánk, ha cége adóellenőrzésben érintett. Fellebbezések, illetve más beadványok egyedi elkészítésével is megbízhat minket, és teljes körű képviseletet is vállalunk már a megbízólevél átvételétől. Komplex adóvizsgálatoknál kifejezetten javasoljuk, hogy az adóellenőrzés már az első percben szakértő felügyelet alatt legyen.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.