2018. május 24.

A WTS Global újra az év legjobb közvetett adó cége Európában

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a WTS Global vehette át a „European Indirect Tax Firm of the Year” díjat az International Tax Review adószakmai lap 2018. évi European Tax Awards versenyének díjátadó gáláján május 17-én Londonban.

ETA2018 awards

A díj ismételt elismerése mindannak a kiváló munkának, amelyet Jürgen Scholz, a német WTS partnere által vezetett, több mint 100 ország tapasztalt adótanácsadójából álló WTS Global Indirect Tax csapat végez. Az elismerés éppúgy szól a friss gondolkodásmódnak, mint az innovatív megközelítésnek és a gyakorlatorientált megoldásoknak. A verseny zsűrije külön méltatta a WTS Indirect Taxcsapatának közel-keleti sikerét az általános forgalmi adózás bevezetésében, melyre a Perzsa-Öböl Menti Együttműködési Tanács országaiban került sor.

A versenyen díjazták továbbá a WTS Global számos partnercégét is. A német WTS elnyerte a „Germany Transfer Pricing Firm of the Year” címet, az osztrák partnercég, az ICON Ausztria, az ukrán WTS Consulting pedig Ukrajna legjobb adótanácsadó cége lett. A Sorainen, amely a WTS Global kizárólagos partnere Fehéroroszországban, Litvániában, Lettországban és Észtországban, két díjat is kapott, a balti államok legjobb adótanácsadó cége és legjobb transzferár cége kitüntetést is elhozta.

A versenyt 2005 óta évente rendezi meg Európa vezető adószaklapja, az International Tax Review azzal a céllal, hogy elismerje földrészünk vezető adótanácsadó vállalatait. A résztvevőket a zsűri három fő szempont – méret, innováció és komplexitás – alapján értékeli és rangsorolja országonként és tevékenységi területenként.

A verseny leírását, díjazottjait az International Tax Awards hivatalos oldalán, ezen a linken tekintheti meg.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.