2018. június 12.

Exkluzív együttműködési megállapodást kötött a WTS Global és a LATAXNET

lataxnet

A két adótanácsadó hálózat közötti együttműködési megállapodást Cristian Alba Rosso, a LATAXNET és Fritz Esterer, a WTS Global elnöke írták alá. Ezzel a lépéssel a WTS Global 18 dél-amerikai országban lett a piac legjelentősebb szereplője.

Exkluzív együttműködést kezdett a WTS Global és LATAXNET. Az erről szóló szerződést nemrég ünnepélyes aláírás keretében szentesítették a felek Münchenben.

A megállapodást a két adótanácsadó hálózat azzal a céllal kötötte, hogy minden adózási kérdésben, a könyvvizsgálatra vonatkozó összeférhetetlenség nélkül, világszerte zökkenőmentesen tudják kiszolgálni a nemzetközi ügyfeleiket. Mindkét szervezet elkötelezett amellett, hogy közösen építsék a jövő globális adótanácsadó cégét.

A 2003-ban alapított LATAXNET Dél-Amerika vezető adótanácsadó hálózata, 18 országot fed le a kontinensen. A WTS Global, amelyet a WTS Németország szintén 2003-ban alapított, mára a világ egyik vezető adótanácsadó vállalatává vált.

A két hálózat immár több mint 5 éve sikeresen működik együtt. Az aláírási ceremóniára 7 ország – Argentína, Brazília, Chile, Kolumbia, Mexikó, Peru és Venezuela – 9 képviselője érkezett a LATAXNET-től.

„A WTS Global és a LATAXNET közötti megállapodás mérföldkő, és nagyon fontos jelzés is a nemzetközi adópiacnak. A WTS Global ügyfelei számára, akik adózással kapcsolatos kihívásokkal szembesülnek Dél-Amerikában, immáron egy kézből tudjuk a legmagasabb színvonalú megoldást kínálni” – mondta el az együttműködésről Wim Wuyts, a WTS Global vezérigazgatója.

További információért keresse fel a WTS Global honlapját!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.