2019. január 25.

Új partner a WTS Klientnél

Szeles Szabolcs 2019-től partnerként irányítja a tanácsadó cég pénzügyi tanácsadás üzletágát

Szeles Szabolcs

2019. január 1-jével partnerré nevezte ki Szeles Szabolcsot, a cég pénzügyi tanácsadás üzletágának igazgatóját a WTS Klient. A szakember partnerré való kinevezése egyben a Klient cégcsoport könyvvizsgálattal foglalkozó cégénél, a HLB Magyarországnál is szervezeti változást jelent. Szeles Szabolcs ezentúl a HLB Magyarország Kft. munkáját is partnerként irányítja.

2019. január 1-jétől a cég hetedik partnereként vezeti a WTS Klient pénzügyi tanácsadás üzletágát Szeles Szabolcs, eddigi pénzügyi tanácsadási igazgató. A WTS Klient az igazgató tulajdonosi körbe való beválasztásával a cég adótanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés és jogi tanácsadás melletti ötödik fő tevékenységi területének elmúlt években tapasztalt dinamikus fejlődését kívánja a következő években is biztosítani.

Szeles Szabolcs pályafutását az egyik Big4 cég, a KPMG kölni irodájában kezdte, majd egy közepes méretű német könyvvizsgáló és adótanácsadó cégnél dolgozott Wuppertalban. Többéves németországi szakmai előmenetelt követően költözött vissza Magyarországra. Egy konkurens cégnél eltöltött rövidebb időszak után 2006-ban csatlakozott a Klient csoporthoz. Kezdetben managerként, majd igazgatóként dolgozott a cégcsoport könyvvizsgálati és pénzügyi tanácsadási részlegén.

Az elmúlt években jelentős ügyfelekkel sikerült bővítenie ezeket az üzletágakat, több átalakulás és támogatás könyvvizsgálatát irányította és számtalan átvilágításban vett részt. A hazai és nemzetközi szakmai tapasztalatoknak és képzéseknek köszönhetően komplex, összetett látásmód jellemzi, éppen ezért az ügyfelek szakmai kérdéseit a többi üzletággal szoros együttműködésben hatékonyan közelíti meg. A szakember a hazai minősítéseken túl ACCA nemzetközi könyvvizsgálói minősítéssel is rendelkezik, magas szintű angol és német nyelvtudása révén pedig a nemzetközi ügyfelekkel is tökéletesen szót ért.

„Nagy öröm számunkra, hogy Szabolcsot beválaszthattuk a cégcsoport tulajdonosi körébe. Biztosak vagyunk benne, hogy tevékenységével további lendületet ad majd a Klient cégcsoport fejlődésének” – mondta el a változás kapcsán Lambert Zoltán, a WTS Klient ügyvezető partnere.

A sajtóközlemény PDF-formátumban az alábbi linken tölthető le:
WTS Klient Sajtóközlemény 2019.01.25. – Új partner a WTS Klientnél (PDF)

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.