2019. február 13.

Megjelent a World Tax 2019 és a World TP 2019 rangsor

A WTS Klient mindkét kiadványban kiváló minősítést kapott

A világ több mint 1850 adótanácsadó cégét rangsoroló World Tax 2019 szerint a WTS Klient a „Tier 2” kategóriába tartozik, vagyis kiváló minősítést kapott. Ugyanilyen jól szerepel a cég a transzferár-tanácsadó cégeket bemutató World TP 2019 kiadványban is.

Új weboldallal és a korábbiaknál még több céggel, valamint azok még részletesebb rangsorolásával jelent meg a World Tax 2019. A világ legelismertebb szaklapjával, az International Tax Review-val együttműködésben készülő rangsor szerkesztői idén több mint 5500 ügyfelet és 2500 adószakembert kérdeztek meg, hogy kiderítsék, melyek az egyes országok legjobb és leghatékonyabb adótanácsadó cégei a 2019-es évben. Idén a kutatás részét képezték az adózással foglalkozó ügyvédi irodák és egyéb tanácsadó csoportok is.

Magyarországról 16 cég szerepel a World Tax 2019 listában, a WTS Klient az ún. „Tier 2” kategóriában található három ügyvédi iroda társaságában, vagyis a „kiváló” minősítést kapta.

A rangsor a cégeken kívül a legjobb adótanácsadó szakembereket is tartalmazza: a WTS Klient adótanácsadó partnere, Gyányi Tamás a „Highly Regarded” minősítést kapta. A szakember már az International Tax Review Indirect Tax Leaders című kiadványában is elismerő helyen, a közvetett adók vezető szakértői között szerepelt.

A World Tax 2019 mellett szintén online és kiadvány formában jelent meg idén a World TP 2019 is, amely a transzferár-tanácsadással foglalkozó cégeket rangsorolja. A WTS Klient ebben a listában is a „Tier 2” kategóriába került és kiváló minősítést kapott.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.