2019. augusztus 15.

Ami a számlázó rendszerben kiállításra kerül, nem biztos, hogy bekerül az online számla adatszolgáltatásba is – HANGANYAG

Egy év telt el azóta, hogy bevezették Magyarországon az online számla adatszolgáltatás kötelezettségét. Arról, hogy ebben az időszakban milyen problémákkal találkozhattak a vállalkozások, és hogy mire kell odafigyelniük a büntetések elkerülése érdekében, Gyányi Tamás, a WTS Klient partnere beszél az InfoRádióban augusztus 15-én, csütörtökön. „Nagyon sok olyan cég van, amelyeknél a könyvelés, vagy maga a számlakiállítás is külföldön, Nyugat-Európában, esetleg Indiában van. A tapasztalataink azt mutatják, hogy közöttük még mindig vannak Magyarországon olyan cégek, amelyek nem oldották meg teljeskörűen az online számla adatszolgáltatási kötelezettséget” – mondja a szakértő, aki az interjúban kifejti továbbá azt is, hogy mi a különbség az online számla és az elektronikus számla között, és azt, hogy milyen törvényi kötelezettségek vonatkoznak az elektronikus számlák kiállítására és megőrzésére.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Az online számlázás bevezetésének tanulságairól igyekszünk továbbra is naprakészen tartani olvasóinkat. Forduljanak hozzánk bizalommal kérdéseikkel, észrevételeikkel! Fejlesztőinkkel közösen azon dolgozunk, hogy a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekre is találjunk megoldást.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.