2018. augusztus 23.

Vannak adózók, akiknek nem volt elég az egy hónap türelmi idő – HANGANYAG

„Bár a türelmi idő lejártával a hibás, késedelmes vagy hiányzó online adatszolgáltatás miatt kiróható mulasztási bírság nagyon súlyos, számlánként akár 500 000 forintra is rúghat, tudni kell, hogy a szankcionálás során a NAV méltányosan jár el, és megvizsgálja, hogy az adózó a felkészülés során minden tőle telhetőt megtett-e” – mondja Gyányi Tamás, a WTS Klient partnere. A szakértő augusztus 23-án, az InfoRádióban beszél arról, hogy hogyan működik két hónappal az indulás után az online számla adatszolgáltatás, és hogy milyen büntetési gyakorlat figyelhető meg a NAV részéről a július 31-én lejárt türelmi idő óta.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Az online számlázás bevezetésének tanulságairól igyekszünk továbbra is naprakészen tartani olvasóinkat. Továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal kérdéseikkel, észrevételeikkel! Fejlesztőinkkel közösen azon dolgozunk, hogy a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekre is találjunk megoldást.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.