2018. július 5.

Július 31-ig nem lesz szankció az online adatszolgáltatás hiánya miatt – HANGANYAG

„Egy hónapig még nem lesz szankció abban az esetben, ha számlakiállítás előtt regisztráljuk magunkat az online számlázás rendszerébe, majd pedig utólagosan, július 31-ig feltöltjük azokat a számlákat, amelyeket időközben kiállítottunk. A szankció ezután nagyon súlyos lesz, számlánként akár 500 000 forintra is rúghat.” Gyányi Tamás, a WTS Klient partnere szerint az egy hónapos türelmi idő jó döntés volt a NAV részéről, bár hasznos lenne, ha ennél valamivel hosszabb ideig tartana. A szakértő július 5-én, az InfoRádióban beszél a július 1-jén elindult online számlázás első napjainak tapasztalatairól.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Az online számlázás bevezetésének első tanulságairól igyekszünk továbbra is naprakészen tartani olvasóinkat. Továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal kérdéseikkel, észrevételeikkel! Fejlesztőinkkel közösen azon dolgozunk, hogy a szankció elkerülésére a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is találjunk megoldást.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.