2019. december 9.

Forradalmi változást hoz az online számlázás újabb szintje a 4. nemzeti adókonzultáció szerint – HANGANYAG

4. nemzeti adókonzultáció címen november 29-én rendezte meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az immár hagyományos találkozóját, amelyen a NAV és a Pénzügyminisztérium szakértői mellett a vállalkozói szféra és az adótanácsadói szektor vezetői vitatják meg a magyar adópolitika legújabb lépéseit. A WTS Klientet Lambert Zoltán ügyvezető partner képviselte a rendezvényen, a 4. nemzeti adókonzultáció tapasztalatairól pedig december 5-én, csütörtökön számolt be a rádióban. „Azt már évek óta tudjuk, hogy az adópolitika fókusza a jövedelem típusú adókról átkerült a fogyasztás típusú adóztatásra. A 4. nemzeti adókonzultáció során is újra elhangzott, hogy erre az adópolitikai irányvonalra épül gyakorlatilag a teljes adóadminisztráció” – hangsúlyozta Lambert Zoltán, és részletesen kifejtette, milyen könnyítések várhatóak ennek mentén jövőre az adóadminisztrációban.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Ha az adókonzultáció további részleteire kíváncsi, vagy pontosan tudni szeretné, hogy ezek milyen területen érintik az Ön vállalatát, írjon nekünk, szívesen készítünk személyre szabott, minden lényeges adózási kérdést lefedő útmutatót.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.