2018. szeptember 12.

Új irodákat nyitott a WTS Global az Egyesült Államokban

usa

A dél-amerikai piac meghódítása után most Észak-Amerikában erősíti a pozícióját a WTS Global. A hálózat ezúttal San Franciscoban és New Yorkban nyitott irodát, így hatékonyabban és gyorsabban tudja ügyfeleit támogatni az Egyesült Államokban folytatott üzleti tevékenység során.

Alig telt el három hónap azóta, hogy a LATAXNET-tel kötött exkluzív együttműködési megállapodás révén Dél-Amerika legjelentősebb piaci szereplője lett, a WTS Global most az észak-amerikai adótanácsadói piacon erősíti meg a pozícióját. A szeptember elsején megnyitott új irodákat a holland adójogász, Mark van der Linden vezeti, aki több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi adójog területén. A szakember 17 évet töltött az USA-ban, kitűnően ismeri az amerikai és az európai szabályozást és gyakorlatot egyaránt, így megfelelő partner mind a külföldön beruházni szándékozó amerikai vállalatok számára, mind azoknak az európai cégeknek, amelyek az Egyesült Államokban folytatnak üzleti tevékenységet.

„San Franciscoban a digitális és IT-szektorban tevékenykedő cégekre fókuszálunk, míg New Yorkban elsősorban a szolgáltató iparágakra helyezzük a hangsúlyt. A két irodával a WTS Global a nemzetközi szinten működő vállalatok napjainkban felmerülő igényeire ad választ” – mondta el a fejlesztések kapcsán Mark van der Linden.

Az Egyesült Államokban a WTS Global két partnercéggel rendelkezik. A Global Tax Management (GTM), illetve a transzferár-tanácsadásra specializálódott Economics Partners a jövőben szorosan együttműködik a WTS Global új irodáival.

Amennyiben adózási kérdése van valamely, Egyesült Államokban folytatott üzleti tevékenységgel kapcsolatban, keresse bizalommal a WTS Global adószakértőit!

WTS Global
Mark van der Linden
Chief Operating Officer North America
Tel: +16462480127
mark.vanderlinden@wts.com

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.