2018. szeptember 6.

A látvány-csapatsportok támogatása forintokban mérhető adóelőny lehet a cégeknek – HANGANYAG

2015-ös bevezetése óta a hazai látvány-csapatsportok támogatásának legkedvezőbb és népszerűbb formája az adófelajánlás. „Ahhoz, hogy december 20-án az adóbevallások már az év végi társasági adó feltöltési összegből tett adófelajánlások szerepeltetésével kerüljenek be az adóhatósághoz, már most, szeptemberben érdemes elkezdeni vizsgálni, hogy mekkora összeget ajánlhatunk fel, milyen szerződéses feltételeknek kell ehhez megfelelnünk, és milyen adminisztrációs lépéseket kell tennünk” – javasolja Lambert Zoltán. A WTS Klient ügyvezető partnere az InfoRádiónak adott interjújában a látvány-csapatsportok támogatásának előnyeit és lehetőségeit fejti ki, és arról is beszél, miért indokolt nemzetgazdasági szempontból is a látvány-csapatsportok magyarországi támogatási rendszere.

Hallgassa meg a beszélgetést!

Időről-időre megvizsgáljuk, hogy a magyar adórendszer és gazdaságpolitika milyen hatással bír a vállalatok pénzügyi eredményeire. Ha nem akar lemaradni ezekről az értékelésekről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.