2019. május 21.

A WTS Global 2019 legjobb közvetett adó tanácsadó cége Európában

2019 legjobb közvetett adó tanácsadó cége díjjal ismerték el a WTS Global Indirect Tax csapatának munkáját az idei European Tax Awards adószakmai versenyen. A hálózat ezzel egymás után immár harmadszor lett a kategória legjobbja. A WTS Global 2019 legjobb közvetett adó tanácsadó cége díja mellett négy WTS-tagcég is rangos címet szerzett a megmérettetésen.

Akárcsak 2017-ben és 2018-ban, a WTS Global idén is elnyerte a „European Indirect Tax Firm of the Year” díjat a European Tax Awards versenyen, vagyis a zsűri szerint 2019 legjobb közvetett adó tanácsadó cége lett Európában. A WTS Global Indirect Tax csapatát vezető Jürgen Scholzot, a német WTS ügyvezető partnerét és az ország egyik legelismertebb áfa-szakértőjét a European Tax Practice Leader of the Year 2019 címre is jelölték.

A versenyen díjazták továbbá a WTS Global négy partnercégét is. A német WTS immáron másodszor nyerte el a „German Transfer Pricing Firm of the Year” címet, és a tavalyihoz hasonlóan az osztrák partnercég, az ICON és az ukrán KM Partners / WTS Consulting is az ország legjobb adótanácsadó cége lett. A Sorainen, amely a WTS Global kizárólagos partnere Fehéroroszországban, Litvániában, Lettországban és Észtországban, a balti államok legjobb adótanácsadó cége díjat kapta. Az olasz partnercég, a Studio Biscozzi Nobili egyik esetét a zsűri a European Impact Cases kategóriában emelte ki.

A versenyt 2005 óta évente rendezi meg Európa vezető adószaklapja, az International Tax Review azzal a céllal, hogy elismerje földrészünk vezető adótanácsadó vállalatait. A résztvevőket a zsűri három fő szempont – méret, innováció és komplexitás – alapján értékeli és rangsorolja országonként és tevékenységi területenként. A díjátadóra idén május 16-án került sor Londonban.

A verseny leírását, díjazottjait az International Tax Awards hivatalos oldalán, ezen a linken tekintheti meg.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a WTS Klienttel, illetve szakmai anyagainkkal kapcsolatban, töltse ki rövid kapcsolatfelvételi űrlapunkat és hamarosan keresni fogjuk Önt.